ΕΚΤΑΚΤΟ: Σφοδρή αναζωπύρωση της φωτιάς στα Δερβενοχώρια ! Οι φλόγες κατευθύνονται σε κοινότητα της περιοχής !


Και ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν για τρίτο 24ωρο μάχη με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια, μία απότομη αλλαγή των ανέμων προκάλεσε νέα σοβαρά προβλήματα, καθώς το μέτωπο στο νότιο τμήμα έχει αναζωπυρωθεί και είναι πλέον εκτός ελέγχου.

Από το πρωί η ένταση των ανέμων είχε πέσει στην περιοχή της μεγάλης φωτιάς στα Δερβενοχώρια και οι πυροσβέστες που πραγματικά εργάζονται με αυτοθυσία, προσπαθούσαν να περιορίσουν τα δύο μεγάλα μέτωπα της φωτιάς.




Ωστόσο, αυτή η εικόνα την τελευταία ώρα έχει αλλάξει και πλέον οι άνεμοι δυνάμωσαν επικίνδυνα με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή αναζωπύρωση της φωτιάς στο νότιο μέτωπο προς τη μεριά της Μαγούλας.

Μάλιστα, η φωτιά ξέφυγε πλέον από κάθε έλεγχο και οι "πύρινες γλώσσες" κατευθύνονται προς την κοινότητα Πράσινο.




Την ίδια ώρα εξακολουθεί να μαίνεται το μέτωπο προς την πλευρά της Πάρνηθας.

Οι πυροσβέστες και δεκάδες εθελοντές δίνουν μάχη και με πολλά διάσπαρτα μέτωπα σε χαράδρες όπου είναι δύσκολο να τις προσεγγίσουν για να τις σβήσουν.






Η νύχτα θα είναι μεγάλη δυστυχώς...




Το Γαϊδούρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...