Η απόφαση ελήφθη από τον Φρανσουά Ολάντ για το δημοψήφισμα στη Γαλλία !


Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για δημοψήφισμα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ. Ο Ολάντ αναφέρθηκε στα αιτήματα για δημοψήφισμα που ειπώθηκαν κατά κύριο λόγο από την Μαρί Λεπέν, προκειμένου να φύγει και η Γαλλία από την Ένωση.

Μάλιστα τόνισε πως στις επόμενες προεδρικές εκλογές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε ένα χρόνο, οι ψηφοφόροι θα μπορέσουν να διαλέξουν ποια ευρωπαϊκή πολιτική επιθυμούν.

"Γιατί να οργανώσουμε έναν τέτοιο αναβρασμό και μια πολεμική αναμέτρηση αν δεν είναι να φύγουμε από την ΕΕ; Τα ψέματα, οι εκλαϊκεύσεις, οι υπερβολές ακόμη και η βία που είδαμε στην εκστρατεία για το δημοψήφισμα στη Βρετανία δεν αρκούν γι'αυτούς τους μαθητευόμενους μάγους;", ανέφερε σε συνέντευξη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Elabe, το 55% των Γάλλων ψηφοφόρων δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή την αποχώρηση από την ΕΕ, έναντι ενός 45% που ζητά δημοψήφισμα.







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...