Τελειώνουν το ανθρώπινο είδος ! Κατακτά τον πλανήτη η τεχνητή νοημοσύνη !


Στην αντικατάσταση του ανθρώπινου είδους, από ρομπότ, φαίνεται ότι οδηγείται ο πλανήτης, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία τα επόμενα 5 χρόνια η ζωή μας θα έχει κατακλυστεί από την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, η τεχνητή νοημοσύνη ήδη έχει κερδίσει χιλιάδες εταιρείες ως πελάτες, με αποτέλεσμα να απολύεται το ανθρώπινο προσωπικό.

Μάλιστα μέσα σε λίγα χρόνια, ο ειδικός στη Ρομποτική και τη τεχνητή νοημοσύνη (AI) Dmitry Aksenov, δημιούργησε την δική του επιχείρηση κατασκευής ειδών τεχνητής νοημοσύνης και κυριολεκτικά έχει «χρυσές δουλειές».

«Το σύστημα λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, επιτρέποντας στον καταναλωτή να ζητήσει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα” i “αυτοκίνητα, αλλά χωρίς την ταλαιπωρία, του να χρειάζεται να σηκώσει το τηλέφωνο ή να πάει σε μια αντιπροσωπεία” δήλωσε ο Aksenov.







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...