«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ! Καταιγισμός στρατιωτικών πυρών ! Στο σκοτάδι η ενημέρωση από τις Τούρκικες αρχές !


Τι συμβαίνει στον Πόντο της Τουρκίας είναι δύσκολο να εξακριβωθεί καθώς οι πληροφορίες που έρχονται κάνουν λόγο για μια σειρά ανταρτικών επιθέσεων τον τελευταίο καιρό, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς υπάρχει σκληρή λογοκρισία από το τουρκικό καθεστώς.

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah, σήμερα το πρωί και ώρα 10,30 π.μ. στρατιωτικό κονβόι που κινούνταν έξω από την Αργυρούπολη του Πόντου, στην τοποθεσία Torul İlçesi, δέχτηκε ξαφνικά από την γύρω ορεινή περιοχή επίθεση με καταιγισμό σφαιρών.




Οι πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για τον αριθμό των θυμάτων, αλλά όπως αναφέρεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Αργυρούπολης νοσηλεύονται βαριά τραυματίες Τούρκοι στρατιωτικοί θύματα της επίθεσης.

Η επίθεση αυτή είναι συνέχεια μιας σειράς τελευταίων επιθέσεων σε διάφορα σημεία του ορεινού κυρίως Πόντου, που δείχνουν πως υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή μετά και την επίσημη α ανακοίνωση του κουρδικού ΡΚΚ ότι με την συνεργασία τουρκικών ανταρτικών ομάδων μεταφέρει τον πόλεμο στην περιοχή του Πόντου.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...