ΜΙΝΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος αλλάζουν τα πάντα στην ΕΕ !


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΕ λόγω του δημοψηφίσματος της Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αύριο το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί μίνι Σύνοδος Κορυφής μεταξύ των Ντόναλντ Τουσκ (πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου), Ζαν Κλοντ Γιούνκερ (πρόεδρος της Κομισιόν), Μάρτιν Σουλτς (πρόεδρος του Κοινοβουλίου) και του Μαρκ Ρούτε (πρωθυπουργός της Ολλανδίας, της προεδρεύουσας χώρας της ΕΕ). Επί τάπητος θα τεθεί το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος.

Σε περίπτωση Brexit θα προκαλέσει «καύσωνα» στις Βρυξέλλες, με διαδοχικές Συνόδους Κορυφής έτσι ώστε να διαπιστωθεί το πλαίσιο της εξόδου και η νέα σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στον αντίποδα, σε περίπτωση Bremain, θα αρχίσει μια νέα συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που θα χρειαστούν έτσι ώστε να αποφευχθεί ένα νέο επεισόδιο κράτους μέλους που επιθυμεί την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.






ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...