Τι έχετε να πείτε τώρα; Τούρκοι σήκωσαν πανό για το ραμαζάνι σε Ορθόδοξη Εκκλησία !


Λίγο μετά την προκλητική ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία, οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία βαθύτατα προσβλητική κίνηση, η οποία τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και παρουσιάζει τον αληθινό τους εαυτό.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, κρέμασαν πανό στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλεξανδρέττας, αναγράφοντας σε αυτό τα εξής λόγια:

«Γιορτάζουμε τον ιερό μήνα του Ραμαζανίου σε όλο τον ισλαμικό κόσμο».

Η Εκκλησία βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και υπάγεται στο Ελληνορθόδοξο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Αλεξανδρέττας.

Την ώρα λοιπόν που ο αισχρός Ερντογάν ανέφερε πως στην Ελλάδα υπάρχει «τουρκική μειονότητα» η οποία καταπιέζεται θρησκευτικά, οι συμπατριώτες του προχωρούν σε αυτή την κίνηση, η οποία φανερώνει πως εκείνοι είναι που δε σέβονται τις μειονότητες και όχι οι Έλληνες.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...