ΣΟΚ ! Ζητούν βομβαρδισμό του Άσαντ ! Πάμε για πόλεμο !


Διπλωματικό πόλεμο ξεκίνησε μία ομάδα διπλωματών του State Department, οι οποίοι συνέταξαν αυστηρότατο τηλεγράφημα για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σχετικά με το συριακό ζήτημα. 

Παράλληλα ζητούν για πρώτη φορά στρατηγικά στρατιωτικά πλήγματα κατά της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία. Το τηλεγράφημα αυτό γιγαντώνει μία ακόμη φορά τους φόβους για βομβαρδισμό.

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των Πολιτειών, Τζον Κίρμπι, αναφέρθηκε στο τηλεγράφημα, αναγνωρίζοντας την αυθεντικότητα του.

 Εκείνος τόνισε πως στόχος ήταν εκφραστούν οι διαφωνίες σχετικά με την πολιτική της Ουάσινγκτον σχετικά με τους χειρισμούς της χώρας στην κρίση της Συρίας. Μάλιστα ο ίδιος συντάχθηκε με τους υπαλλήλους του State Department.

Πάντως ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει δημόσια το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος, αν και το περιεχόμενό του τηλεγραφήματος έχει δημοσιευτεί από την Wall Street Journal.

«Αυτή τη στιγμή μελετάμε το τηλεγράφημα αυτό, το οποίο παρελήφθη πολύ πρόσφατα», ανέφερε ο Κίρμπι.

Το καλοκαίρι του 2013, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ετοίμαζε βομβαρδιμούς εναντίον του καθεστώτος στη Δαμασκό. Αφορμή υπήρξαν κάποια στοιχεία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία η Συρία κατηγορείται για χρήση χημικών όπλων, τον Αύγουστο του ίδιου έτους.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...