Πώς η Αλβανία μεθοδικά αμφισβητεί τον πυρήνα της ελληνικής Ιστορίας διεκδικώντας ακόμα και τους θεούς του Ολύμπου !


Μεθοδικό σχεδιασμό κατά της Ελλάδος ακολουθούν (μέχρι και) οι Αλβανοί επιχειρώντας και αυτοί με την σιερά τους, όπως κάνουν ήδη οι Σκοπιανοί να αποσπάσουν μέρος της ελληνικής Ιστορίας και της ελληνικής Μυθολογίας (που είναι ο πυρήνας γενέσεως του ελληνικού Έθνους) αφού ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα μερικές ημερες πριν και ενώ περίμενε την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά με θρασύτατη δήλωσή του διεκδίκησε τον Όλυμπο, την Δωδώνη και τον... Δία!

Συγκεκριμένα είχε πει είπε πει ότι «το μαντείο της Δωδώνης και ο Όλυμπος έχουν την αφετηρία τους στην τσαμουριά...».

«Τον πρώτο θρόνο ο θεός τον είχε στην τσαμουριά» πρόσθεσε ο Ράμα και επεσήμανε «ελπίζω οι γείτονές μας να μην παραπονεθούν διότι κάναμε και τον Δία τσάμη».

Οι δηλώσεις αυτές δεν έγιναν τυχαία. Αποσκοπούν στην αμφισβήτηση όχι μόνο της Ηπείρου αλλά και μέρους της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Ένας πραγματικός μεγαλοϊδεατισμός ο οποίος όπως και ο αντίστοιχος των Σκοπιανών αναζητά να αποσπάσει μέρος της ελληνικής Ιστορίας (στην ουσία το σημαντικότερο κομμάτι, διότι οι μύθοι είναι ακόμα σημαντικότεροι από τα ιστορικά γεγονότα καθώς αυτοί είναι που δημιουργούν τα Έθνη.

Παρατηρείται λοιπόν μια συνδυαστική προσπάθεια από τους γείτονες σε συνεργασία με τους Τούρκους και με την πλήρη ανοχή των υποτιθέμενων «Συμμάχων» Ευρωπαίων και Αμερικανών να κλαπεί η ελληνική Ιστορία στο σύνολό της και να εμφανιστεί το ελληνικό Έθνος ως κάτι ππου δεν υφίσταται πλέον και στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ.

Είναι σαφές ότι ενοχλεί τα διάφορα ισχυρά κέντρα εξουσίας μια δυνατή εθνική οντότητα σε έναν τόσο σημαντικό για την πλανητική κυριαρχία, γεωπολιτικό χώρο.

Θέλουν ένα συνοθύλευμα κατοίκων ελέγξιμο και προπαντώς μη περήφανο για την καταγωγή τους.

Το πανό που ανέβασαν οι Αλβανοί οπαδοί στον αγώνα Αλβανίας - Ελβετίας στο Euro 2016 που μιλούσε για γενοκτονία 100.000 τσάμηδων από την Ελλάδα υποστηρίχθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας το οποίο με επίσημη ανακοίνωσή του κάλυψε τους οπαδούς υποστηρίζοντας ότι το «τσάμικο» είναι υπαρκτό.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Αλβανικού ΥΠΕΞ, μάλιστα, έκανε τις δηλώσεις ντυμένος με τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι οι δηλώσεις περί Αλβανού... Δία έγιναν λίγο πριν την έναρξη του Euro.

Ο λόγος είναι απλός. Το Euro όπως και το Mundial και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το παρακολουθούν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι οι οποίοι συνήθως είναι παντελώς άσχετοι από Ιστορία και... μορφώνονται απο την τηλεόραση οπότε ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους Αλβανούς να παρουσιάσουν μια εκδοχή ψευδοϊστορίας η οποία όμως μπορεί να μετατραπεί σε πραγματική στο μυαλό τους.

Ας μην γελιόμαστε αυτό το Euro θα είναι πολιτικοποιημένο και πλατφόρμα εξυπηρέτησης γεωπολιτικών συμφερόντων όπως ήταν άλλωστε και η φετινή Eurovision.

Άλλωστε ο Γιόζεφ Γέμπελς ο υπουργός Προπαγάνδας του Α.Χίτλερ ήταν σαφής: «Λέγε, λέγε στο τέλος κάτι μένει». Ήδη πολλά παιδιά στην Δύση λόγω των τηλεοπτικών σειρών «Ζήνα» και «Ηρακλής» πιστεύουν ότι ο Ηρακλής, η αυτοκράτειρα Ζηνοβία και ο Ιούλιος Καίσαρας έζησαν στην ίδια εποχή και ήταν και αντίπαλοι!






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...