Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ! Ευρωβουλευτές προειδοποιούν για κατάρρευση της ΕΕ στα επόμενα 5 χρόνια ! ΚΡΑΧ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ !


Ευρωπαίοι βουλευτές προειδοποιούν ότι το Brexit που ψηφίστηκε χθες το βράδυ θα προκαλέσει την κατάρρευση της Ε.Ε. μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

«Αυτή είναι η αρχή του τέλους για την ΕΕ,» δήλωσε ο Peter Lundgren, ένας ευρωβουλευτής του ακροδεξιού Σουηδικού Δημοκρατικού Κόμματος, στην Daily Mail. «Έτσι, πολλές άλλες χώρες θα ακολουθήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ευρώπη θα πέσει».

Οι ευρωσκεπτικιστές βουλευτές από τη Σουηδία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία, δήλωσαν ότι οι κυβερνήσεις τους θα είναι τώρα κάτω από έντονη πίεση στο να διεξάγουν στις χώρες τους ανάλογα δημοψηφίσματα, και να προσπαθήσουν κατόπιν να επαναδιαπραγματευθούν νέες ατομικές συμφωνίες. 

Αυτό, είπε, θα οδηγήσει σε ένα «φαινόμενο ντόμινο» στον απόηχο της πρωτοφανούς απόφασης της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ.

«Η ΕΕ δεν μπορεί να επιβιώσει. Είναι πολύ αντιδημοκρατική, η διαφθορά είναι πολύ υψηλή και οι ευρωκράτες κοιτάζουν μόνο να βγάζουν όσο τον πιο δυνατόν περισσότερα χρήματα. «Κάνει τους απλούς ανθρώπους έξαλλους, τρελούς.

«Είναι απλά θέμα χρόνου», συνέχισε ο Lundgren και τελειώνει λέγοντας ότι «η Βρετανία έθεσε ένα προηγούμενο με το δημοψήφισμα. Άλλα κράτη μέλη θα ακολουθήσουν και το όλο πράγμα θα καταρρεύσει. Αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. »

Ο Peter Lundgren ανήκει στους Σουηδούς Δημοκράτες – που ξεκίνησαν ως ρατσιστικό κόμμα πριν από την εξομάλυνση της εικόνας του – έγινε το τρίτο - μεγαλύτερο κόμμα της χώρας το 2014, με τάσεις ανόδου συνεχώς.





ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...