ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: Μετά την κατακραυγή μαζεύουν την διάταξη για τις offshore !


Τρέχουν και δεν φθάνουν στο Μαξίμου μετά την γενική κατακραυγή για τη ρύθμιση που επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να κατέχουν offshore.

Η κυβέρνηση τώρα σπεύδει να μαζέψει άρον – άρον την διάταξη, προαναγγέλοντας ότι αύριο θα καταθέσουν τροπολογία που θα ορίζει ασυμβίβαστο μεταξύ της κατοχής offshore και της ιδιότητας του βουλευτή ή και του υπουργού

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο μεγάλες ακόμα και από το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «Αυγή», που κυκλοφορεί σήμερα με τον τίτλο «Οφσάιντ με τις off shore», υποδεικνύοντας στο Μέγαρο Μαξίμου πως πρέπει να πάρει πίσω τη ρύθμιση.

Η «διόρθωση» Γεροβασίλη

«Αύριο καταθέτουμε στη Βουλή τροπολογία η οποία θα απαγορεύει και θα θεωρεί ασυμβίβαστη τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, δηλαδή μελών της Κυβέρνησης, βουλευτών, αρχηγών των Πολιτικών κομμάτων, των Ευρωβουλευτών, Γενικών Γραμματέων, Περιφερειαρχών και Δημάρχων, στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα εκτός της χώρας» δήλωσε πριν απο λίγο η κυβερνητική εκπρόσωποςΟλγα Γεροβασίλη, προαναγγέλοντας την υπαναχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στοζήτημα των offshore.

«Η απαγόρευση δηλαδή δεν θα αφορά γενικώς και αορίστως την συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες οι οποίες ήταν και εξακολουθεί να είναι αδύνατον να οριστούν νομικά.

Η απαγόρευση πλέον θα είναι γενική και καθολική», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση θα επιδιώξει την ονομαστική ψηφοφορία για την συγκεκριμένη διάταξη, αύριο στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Προκαλούμε τώρα τους τιμητές της ηθικής και της διαφάνειας να υπερψηφίσουν την διάταξη και να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...