Σε οριακό πλέον σημείο το Mega: Δέσμευση λογαριασμών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ! Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι !


Σε οριακό πλέον σημείο βρίσκεται το MEGA με τις επόμενες ημέρες να είναι καθοριστικές για το μέλλον του. Με το να μην επέρχεται συμφωνία μεταξύ πιστωτριών τραπεζών και μετόχων δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι πραγματοποιώντας κυλιόμενες στάσεις εργασίας.

Καθοριστική είναι η συνεδρίαση και οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου των μετόχων που προγραμματίστηκε την ερχόμενη Τρίτη. Στελέχη μάλιστα του σταθμού υποστηρίζουν ότι σε αυτή θα αποφασιστεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τη συμμετοχή νέων επενδυτών.

Ωστόσο στην «αχτίδα φωτός» που φαίνεται να δίνεται στους εργαζομένους υπάρχει αμφιβολία από αρκετούς που ενισχύεται και από όσα λέγονται στο παρασκήνιο, ότι ορισμένοι από τους μετόχους δεν θα συμμετέχουν σε αυτή με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώνεται το ζητούμενο και απαιτούμενο ποσό.

Έτσι, με την αβεβαιότητα και τον κίνδυνο του «μαύρου» να απλώνεται όλο και πιο έντονα πάνω από το σταθμό της Μεσογείων οι απλήρωτοι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας έως και τη Δευτέρα, αλλά αναμένουν την Τρίτη τις αποφάσεις του ΔΣ για να αποφασίσουν κι αυτοί τις επόμενες κινήσεις τους…!





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...