ΣΟΚ ! Εντοπίστηκαν ΤΡΙΧΕΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA σε μπέργκερ πασίγνωστης αλυσίδας !


Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί ύστερα από τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων εκτενούς έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρία δοκιμής τροφίμων Clear Labs στις ΗΠΑ.


Οι ειδικοί είχαν αναλάβει να ερευνήσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το τι περιέχουν τα φαγητά των δημοφιλών αλυσίδων εστίασης, προκειμένου να αποκαλυφθούν και οι σχετικοί κίνδυνοι.

Τα αποτελέσματα της έρευνα ήταν σοκαριστικά για μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες fast food. Σε ένα από τα μπέργκερ τους εντοπίστηκαν ίχνη από ανθρώπινο dna και σε άλλα τρία εντοπίστηκε dna ποντικιών!

"Το πιθανότερο είναι τρίχες, δέρμα ή νύχια να αναμείχθηκαν κατά λάθος κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας" αναφέρουν τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου.

"Αυτό που πολλοί καταναλωτές δε γνωρίζουν είναι ότι κάποια ποσότητα ανθρώπινου DNA ή ποντικιού μπορεί να εντοπιστεί και να είναι αποδεκτή".





ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...