ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΛΓΟΥ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το «κεφάλαιο» Νταβούτολγου δεν φαίνεται να κλείνει οριστικά προς το παρών καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός, που ουσιαστικά απεπέμφθει από τον Ερντογάν, φέρεται να έχει πολλές συμπάθειες μέσα στο κόμμα και κυρίως στην νεολαία του ισλαμικού κόμματος.

Παρά του ότι ο ίδιος δήλωσε πίστη στον Ερντογάν και ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στο έκτακτο συνέδριο για την αρχηγεία του κόμματος, συνεχίζει το πρωθυπουργικό του πρόγραμμα με επίσημο ταξίδι στην Βοσνία ενώ οι οπαδοί του τον πιέζουν να μην αποσυρθεί αλλά να διεκδικήσει ξανά την αρχηγεία του κόμματος.

Το σίγουρο είναι πως ο Ερντογάν άνοιξε άλλο ένα μέτωπο στο εσωτερικό και πρόσθεσε άλλο ένα πρώην σύντροφο του στο στρατόπεδο των αντιτιθέμενων στην πολιτική του εξ’ αιτίας της μεγάλης αλαζονείας του.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...