ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Επί ποδός οι Αρχές ! «Σφαγή» στο Δήμο για την παραχώρηση του Πάρκου Ελευθερίας !


Φόβοι για έκτροπα εκφράζονται στην ηγεσία της αστυνομίας, λόγω της αποψινού φεστιβάλ νεολαίας που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή στο Πάρκο Χωροφυλακής.

Το Φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7:οο το απόγευμα, και ήδη οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την γύρω περιοχή, ενώ λίγο νωρίτερα έχουν προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε παραπλήσιο χώρο.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει και με αφορμή την παραχώρηση του χώρου για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής, καθώς δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας τόσο του ΚΚΕ όσο και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους.

Το ΚΚΕ εγκάλεσε τη δημοτική Αρχή για την επιλογή της εστιάζοντας στο ότι με την παραχώρηση του χώρου ουσιαστικά δίνει συγχωροχάρτι στην «εγκληματική δραστηριότητα» της «ναζιστικής οργάνωσης που διώκεται ποινικά».

Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου, «Εθνικιστικό Δελτίο Ειδήσεων», και «Συναυλία Εθνικιστικού Ροκ με το συγκρότημα «Αίτιον Τιμής – Cause of Honor»».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...