ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ! Οι ΗΠΑ θα δεχθούν αντίποινα αν γίνει αντιπυραυλική βάση στη Πολωνία !


Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του Αλέξη Τσίπρα και του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη αντιαεροπορική ασπίδα των ΗΠΑ στη Ρουμανία, τόνισε ότι:

 "Η αντιαεροπορική ασπίδα των ΗΠΑ στη Ρουμανία επηρεάζει αρνητικά επειδή μονόπλευρα οι ΗΠΑ αποχώρησαν από τη συμφωνία για την αντιαεροπορική άμυνα.

"Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 λέμε τα ίδια. Κανείς δεν θέλει να κάνει διαπραγματεύσεις μαζί μας, το μόνο που ακούμε είναι ότι τα σχέδια αυτά δεν είναι εναντίον της Ρωσίας και το μόνο που μας έλεγαν είναι για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Τώρα δεν υπάρχει πυρηνική απειλή από το Ιράν αλλά οι εγκαταστάσεις αντιπυραυλικής άμυνας στη Ρουμανία υπάρχουν".

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν δίστασε να προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για ενδεχόμενα αντίποινα αν γίνει αντιπυραυλική βάση στη Πολωνία: "Αποτελεί απειλή για εμάς και γι' αυτό αναγκαζόμαστε να αντιδράσουμε. Επαναλαμβάνω είναι απαντητικά αυτά τα μέτρα. Τίποτα δεν θα κάνουμε προτού δούμε τους πυραύλους στην Πολωνία".

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βλαντιμίρ Πούτιν...








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...