ΕΚΛΕΙΣΕ ! Θυρίδες και μετρητά θα δηλώνονται υποχρεωτικά στο πόθεν έσχες ! Όλοι εκτός απο πολιτικά πρόσωπα και αιρετούς !


Από εδώ και πέρα, όσοι υποχρεούνται να υποβάλλουν δηλώσεις πόθεν έσχες, εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα και τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα πρέπει στις δηλώσεις τους να συμπεριλαμβάνουν τα μετρητά και τις θυρίδες τους.

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος στη Βουλή, ο έλεγχος του πόθεν έσχες θα γίνει πιο αυστηρός και υποχρεωτικός για το σύνολο των υποβληθεισών δηλώσεων, έναντι του δειγματοληπτικού ελέγχου που εφαρμοζόταν έως σήμερα.

Στις δηλώσεις αυτές θα πρέπει επίσης να αναγράφονται και οι τραπεζικές θυρίδες, όχι όμως το περιεχόμενό τους, αλλά μόνο τη μίσθωσή τους. Θα δηλώνονται επίσης τυχόν μετρητά εκτός τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και τα δάνεια που πιθανόν να έχουν πάρει οι υπόχρεοι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...