Τουρκικό υποβρύχιο στην Ικαρία ! ΤΡΟΜΟΣ στο Αιγαίο !


«Κρουαζιέρα» ανάμεσα στα ελληνικά νησιά κάνει από το πρωί το τουρκικό το οποίο έλαβε μέρος στην που έγινε στο Αιγαίο.

Το υποβρύχιο σήμερα το πρωί, αντί να κινηθεί ανατολικά εντός τουρκικών υδάτων, επέλεξε να κάνει επίδειξη σημαίας περνώντας ανάμεσα στα ελληνικά νησιά.

Νωρίς το πρωί πέρασε το στενό Ικαρίας – Φούρνων και στη συνέχεια ακολούθησε νότια πορεία, περνώντας δυτικά της Πάτμου, των Λειψών, και Λέρου, ενώ λίγο πριν βραδιάσει η θέση του ήταν ανατολικά της νήσου Λεβίθα και δυτικά της Καλύμνου.

Επίδειξη δύναμης και ισχύος προσπαθούν να κάνουν οι Τούρκοι, οι οποίοι για άλλη μια μέρα προκαλούν στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στην Ικαρία.

Ύστερα από την αναφορά του Υπουργού Άμυνας, Παναγιώτη Καμμένου, ότι οι γείτονες μας «έχουν βάλει στο μάτι» και την Ικαρία, ήρθε η απόδειξη, καθώς από νωρίς το πρωί το υποβρύχιο «PREVEZE» κινείται κοντά στο Ελληνικό νησί.

Το PREVEZE λοιπόν, συμμετέχει στην τουρκική άσκηση «Λευκή Θύελλα» (BEYAZ FIRTINA), ωστόσο δεν ακολούθησε την καθορισμένη γραμμή, προς τα ανατολικά ύδατα της Τουρκία και έφτασε μια ανάσα πριν την Ικαρία!

Μέχρι στιγμής δε υπάρχουν ανακοινώσεις για το περιστατικό, ωστόσο θα σας ενημερώσουμε άμεσα για ότι νεότερο…






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...