Νέες απειλές από το ISIS σε Λονδίνο, Βερολίνο και Ρώμη (Σκληρό βίντεο) !

Με νέο βίντεο κατά της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου επανέρχεται ο ISIS. Στο βίντεο ο ISIS πληροφορεί πως το Λονδίνο θα μπορούσε να είναι ο επόμενος ενδεχόμενος στόχος του. 


Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα Alwa’ad- μέσα προπαγάνδας των τζιχαντιστών- και περιέχει μονταρισμένο υλικό από τις επιθέσεις του ISIS σε Παρίσι και Βρυξέλλες σε συνδυασμό από εικόνες άλλων σημείων αναφοράς στην Ευρώπη, όπως το Κολοσσαίο στη Ρώμη. 

 Στην αφήγηση του βίντεο ακούγεται ένας άντρας να λέει: « Αυτό το μήνυμα είναι για εσάς έθνη του σταυρού. Να γνωρίζετε πως οι επιλογές σας είναι λίγες, είτε θα ασπαστείτε το Ισλάμ, είτε θα δώσετε φόρο [για να ζήσετε], είτε θα παγώστε τον πόλεμο». 

 «Αν ήταν το Παρίσι χθες…αύριο θα είναι το Λονδίνο ή το Βερολίνο ή Ρώμη» αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο.








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...