Ειδικοί αναζητούν ίχνη κοριών και κρυφές κάμερες στο Hilton !

Επιχείρηση εντοπισμού κοριών καθώς και microκαμερών από ειδικούς (υπάλληλοι και τεχνικοί ξένης πρεσβείας στην Αθήνα) βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από την απαίτηση του ΔΝΤ να του παραδωθούν τα ντοκουμέντα της Υποκλοπής στην Αθήνα.

Η Κριστίν Λαγκάρντ ήταν υποχρεωμένη να προχωρήσει σ΄αυτή την διαδικασία καθώς θα πρέπει να λογοδοτήσει στο ΔΣ του Ταμείου που πρόσφατα ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

Ετσι θα περιμένει την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας των τεχνικών καθώς και την Εκθεση που θα παραδωθεί μέσω της πρεσβείας στο γραφείο της Λαγκάρντ. Στο μεταξύ χθες οι ξένοι διαπραγματευτές εμφανίστηκαν επιδεικτικά ατημέλητοι όπως σημειώνει ο Βηματοδότης, φορώντας τζιν αντί για κοστούμια, αφαιρώντας ενδυματολογικά το όποιο κύρος των διαπραγματεύσεων μετά τους κοριούς.

Οι Υποκλοπές της Αθήνας καθώς και οι επιπτώσεις τους πρωταγωνιστούν στα διεθνή ΜΜΕ του πλανήτη και φωτογραφίζουν την αφερεγγυότητα και τον τυχωδιοκτισμό της ελληνικής κυβέρνησης. Στο μεταξύ ακόμη και η απάντηση του επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη ήταν αινιγματική-όπως την χαρακτήρισε ο ΣΚΑΙ-και άφηνε το ενδεχόμενο να υπήρξε η εμπλοκή της ΕΥΠ μετά από Εισαγγελική εντολή.

Στους σημερινούς Financial Times γίνεται αποδόμηση του Ελληνα πρωθυπουργού. Το άρθρο υποστηρίζει ότι οι ευρωπαίοι πιστωτές έκαναν λάθος που τον αντιμετώπισαν ως έναν υπεύθυνο εταίρο».

Σύμφωνα με τους FT ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύθηκε την απομαγνητοφώνηση του διαλόγου Τόμσεν-Βελκουλέσκου «προκειμένου να επιβάλει σκληρότερες πολιτικές λιτότητας».
Κατά τους FT αν είναι αληθές ότι η ελληνική κυβέρνηση «μηχανεύτηκε» την κρίση σε μια προσπάθεια να αποβάλει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα τότε «οι τακτικές της είναι ανεύθυνες».

«Για άλλη μια φορά παρουσιάζει ένα ένστικτο για βραχυπρόθεσμα πολιτικά οφέλη και μια αδιαφορία για τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της χώρας του» συμπληρώνουν οι FT.
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα το Ταμείο αποτελεί τον εύκολο στόχο για έναν πρωθυπουργό που αντιμετωπίζει σφοδρή κριτική για τους χειρισμούς του σχετικά με την οικονομία και την προσφυγική κρίση.

«Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για το μέλλον της Ελλάδας και της ευρωζώνης πρέπει να θέλει και την παραμονή του Ταμείου. Ούτε η Αθήνα, ούτε οι Βρυξέλλες πρέπει να τους δώσουν περισσότερους λόγους για να αποχωρήσουν» καταλήγουν στο άρθρο τους οι Financial Times.



Ο Πολ Τόμσεν στο γυμναστήριο του Hilton !





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...