Ομολογία που ΣΟΚΑΡΕΙ ! Αυτό είναι το μεγάλο σχέδιο για την καταστροφή της Ελλάδας !

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως οδηγήθηκε η Ελλάδα, στο ΔΝΤ και τα σκληρά μέτρα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι υπήρξε μυστική συνάντηση το 2010 στο Νταβός, μεταξύ του ιδίου και των Γεώργιο Παπανδρέου, Ντομινικ Στρος Καν.

Όπως υποστήριξε, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα και την εμπλοκή του ταμείου στο πρόγραμμα.

«Αυτή η συνάντηση ήταν εκτός δημοσιότητας, καθώς οποιαδήποτε δημόσια παρουσία των τριών μας θα αποκάλυπτε ότι η Ελλάδα θα έμπαινε στο ΔΝΤ και θα μας κατέστρεφε τελείως στις αγορές» δήλωσε ο πρώην ΥΠΟΙΚ, ο οποίος ανέφερε πως το εν λόγω περιστατικό υπάρχει και στο νέο του βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει για να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές εκείνων των ημερών.

Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, η συζήτηση για ένταξη της Ελλάδας σε πρόγραμμα, είχε αρχίσει από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, δηλαδή το 2009 και όλοι τους έλεγαν όπως είπε: «εσείς κάντε τη δουλειά σας πάρτε μέτρα και οι αγορές θα αντιδράσουν θετικά, δεν θα έχετε πρόβλημα».

«Οι αγορές όμως ήθελαν εγγύηση ότι θα έπαιρναν να λεφτά τους και αυτή τη εγγύηση δεν μας την έδινε κανείς. Ηταν λοιπόν ζήτημα ευθύνης να βρούμε εναλλακτικές και κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση με το ΔΝΤ, αφού η μόνη πηγή χρηματοδότησης, εκ του καταστατικού του, ήταν το Ταμείο» ομολόγησε ο πρώην ΥΠΟΙΚ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει το ΔΝΤ στην Ευρωζώνη θα διαλύσει το σύστημά μας είναι σαν να αντικαθιστά το Eurogroup» έλεγαν οι ευρωπαίοι το 2010 στην Ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου.

«Η λέξη αναδιάρθρωση χρέους ήταν απαγορευμένη ρητά ακόμη και ως αναφορά στο Eurogroup. Μια φορά το είπε ο Ολλανδος ΥΠΟΙΚ και ο Τρισέ απείλησε να φύγει» είπε ο πρώην ΥΠΟΙΚ, σχετικά με την ρύθμιση του χρέους.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...