Οι Τούρκοι "έγραψαν" κανονικά την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης και έκαναν έξι πτήσεις πάνω από τις Οινούσσες !

17 ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ!


Από τις 11:30-12:30 τουρκικά μαχητικά πέταξαν έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες την στιγμή που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος είχε ζητήσει άσκηση αεράμυνας στην περιοχή Χίου-Οινουσσών.

 Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, με προκλητικές υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. 

Και σήμερα τουρκικά μαχητικά συνέχισαν τις επιθετικές πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος. Μάλιστα σε διάστημα μιας ώρας, από τις 11:30 μέχρι τις 12:30, τουρκικά μαχητικά πέταξαν έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες δημιουργώντας συνθήκες πρόκλησης έντασης.

 Την ίδια ώρα με εντολή του υπουργού Πάνου Καμμένου οι ένοπλες δυνάμεις εκτελούσαν άσκηση αεράμυνας στην περιοχή Χίου-Οινοπυσσών, γεγονός που καθόλου δεν πτόησε τους Τούρκους.

 Η ελληνική άσκηση σήμερα το πρωί, για την εκτέλεση της οποίας ο κ. Καμμένος μάλιστα πήγε στο γραφείο του στο Πεντάγωνο με στολή παραλλαγής, είχε σκοπό την διαπίστωση της ετοιμότητας της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης «Δ» βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών.

 Παρ' όλα αυτά, οι Τούρκοι συνέχισαν το χαβά τους και έστειλαν οπλισμένα μαχητικά F-16 έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες γεγονός που προκάλεσε αμηχανία στο ΓΕΕΘΑ...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...