Μπούχτισε ακόμα και η Κυβέρνηση ! Κόβουν το φαγητό στους «πρόσφυγες» !

Η ευαισθησία της Κυβέρνησης αναφορικά με τους «πρόσφυγες» που έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι του Πειραιά φαίνεται πως τελειώνει από σήμερα!

Στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην εκτόνωση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας σκληραίνοντας εδώ και στο εξής την ιδιαίτερα ανεκτική στάση της.

«Δίνουμε την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Άλλωστε, υπενθυμίζουμε ότι για τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε ξένη χώρα, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης, ισχύουν οι νόμοι της χώρας αυτής», αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη κυβερνητική πηγή, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της.

Μάλιστα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ήδη απορυθμίσει μια σειρά κινήσεων ούτως ώστε να κάνει τους μετανάστες του λιμανιού του Πειραιά να φύγουν.

Μεταξύ άλλων αναμένεται σε συγκεκριμένες πύλες του λιμανιού, όπως έχουν πληροφορηθεί από χτες οι μετανάστες, να μην μοιραστεί από σήμερα φαγητό, ενώ σε περίπτωση που οι μετανάστες (ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες) παραμείνουν στον χώρο, θεωρείται βέβαιον ότι η κυβέρνηση κάνει χρήση ελεγχόμενης βίας (!) παρά τις αντιδράσεις που αναμένονται από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και συγκεκριμένες ΜΚΟ.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...