ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ! Τα αριστερά κόμματα μισούν τον Χριστιανισμό...(ΒΙΝΤΕΟ) !

Την ώρα που προωθείται η άμεση ισλαμοποίηση της Ευρώπης, τα αριστερά κόμματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επιχειρούν με κάθε μέσο να μπλοκάρουν μία τροπολογία, η οποία αφορά τις σχέσεις με τη Λιβύη, προβλέποντας παράλληλα την προστασία των Χριστιανών και των θρησκευτικών μειονοτήτων στη χώρα.

Παρά την εμπλοκή όμως, η σημαντικότατη αυτή τροπολογία προωθήθηκε εν τέλει, αφού η ηγέτιδα του "κινήματος" κατά των Χριστιανών, η Γερμανία ευρωβουλευτής των πρασίνων, Barbara Lochbihler, απέτυχε παταγωδώς.

Το αίτημα για την τροπολογία αυτή έγινε από την Γερμανίδα πολιτικό Beatrix von Storch, η οποία ανήκει στο "ευρωσκεπτικιστικό" κόμμα, "Η Εναλλακτική για τη Γερμανία". Το αίτημα της εγκρίθηκε και έτσι η προστασία των Χριστιανών και των υπολοίπων θρησκευτικών μειονοτήτων θα βρίσκεται στην ατζέντα των διμερών συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα κόμματα που προσπάθησαν να εμποδίσουν την τροπολογία είναι οι "Πράσινοι" και η "Ριζοσπαστική Αριστερά".

Δείτε το βίντεο!









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...