Μετράει αντίστροφα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ! Θέμα χρόνου η παραίτηση !

Συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που κάνουν αναφορά στη παραίτηση του Πρωθυπουργού και στην αποτυχία του να κυβερνήσει τη χώρα.

“Είναι θέμα χρόνου η παραίτηση Τσίπρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη λιτότητα. Μόνο ο χρόνος για την παραίτησή του δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί” υπογραμμίζει η εφημερίδα Bild, ενώ, η Die Welt στο ίδιο κλίμα, σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα επιλέξει να προκηρύξει εκλογές καθώς η μάχη είναι ήδη χαμένη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: “Στην ελληνική Βουλή των 300 εδρών, η κυβέρνηση έχει ισχνή πλειοψηφία ( 153 βουλευτές). Η κρίσιμη ψηφοφορία για τον Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πολλοί βουλευτές θα μπορούσαν να μην εγκρίνουν τα μέτρα. Πολλοί απ’ αυτούς μάλιστα φοβούνται να αντικρίσουν τους ψηφοφόρους τους την Κυριακή που είναι το Πάσχα των Ελλήνων.

Τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν δείχνουν, μέχρι στιγμής, καμία θέληση να βοηθήσουν τον Τσίπρα με τις ψήφους των βουλευτών τους. Τα συνδικάτα ζητούν ήδη για “εξέγερση κατά της λιτότητας”.




ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...