Η Βόρεια Κορέα απειλεί τις ΗΠΑ με επιθέσεις χειρότερες από εκείνες που έγιναν στις 9/11 !

Η Βόρεια Κορέα έχει υποσχεθεί μια επίθεση στην Αμερική, που θα επισκιάσει τις επιθέσεις που έγιναν στις 9/11.

Το σοσιαλιστικό κράτος, δήλωσε πως τα καταστροφικά όπλα του θα έχουν ως στόχο ορόσημα όπως ο Λευκός Οίκος και το Πεντάγωνο.

Και όπως διαμηνύει μέσα από την κρατική εφημερίδα αν αεροπλάνα με τις επιθέσεις που έγιναν στις 9 Σεπτεμβρίου του 2001 είχαν φέρει τη χώρα σε δύσκολη κατάσταση, τα όπλα τους θα «τελειώσουν την ιστορία των ΗΠΑ»

Ακολουθεί μια σειρά από ολοένα και πιο ανησυχητικές απειλές από συμπεριλαμβανομένων ότι θα πλήξουν το σύνολο των ΗΠΑ με πυρηνικά όπλα.




Μάλιστα, το άρθρο διαμηνύει πως το υπερσύγχρονο αμυντικό σύστημα των ΗΠΑ, αυτό που την προστατεύει από πυραυλικές επιθέσεις, δεν θα σώσει τη χώρα από τα όπλα της Βόρειας Κορέας.

Και στο site της κρατικής εφημερίδας υπάρχει ένα video που δείχνει πυραύλους να χτυπούν αμερικανικό αεροπλανοφόρο και τον Λευκό Οίκο!



«Οι δικές μας βόμβες υδρογόνου είναι μεγαλύτερες από εκείνες που είχε φτιάξει η Σοβιετική Ένωση» καυχιέται η εφημερίδα του Κιμ Γιονγκ Ούν. Και συνεχίζει περιγράφοντας μια φρικιαστική στιγμή:

«Αν αυτή η βόμβα τοποθετούνταν σε έναν βαλλιστικό πύραυλο και έπεφτε στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, όλοι οι κάτοικοι εκεί θα πέθαναν αμέσως και η πόλη θα γινόταν στάχτη». Και δεν σταματά εκεί: έχει φτιάξει φωτογραφία με τη στιγμή της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους και πρόσωπα διασωθέντων από την 11η Σεπτεμβρίου!








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...