ΒΟΜΒΑ ! 52 δις ετησίως μπορούμε να έχουμε ως χώρα ! Το κρύβουν...(ΒΙΝΤΕΟ) !

Η Ελλάδα είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες της Μεσογείου, αφού κυριολεκτικά βρίσκεται πάνω σε τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων. Δεδομένων λοιπόν του ορυκτού αυτού πλούτου, η χώρα μας θα έπρεπε να είναι μία από τις πλουσιότερες του κόσμου και όχι να είναι υποτελείς των δυτικών δυνάμεων.

Η Ελλάδα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον προς την αξιοποίηση των κοιτασμάτων. Αναλύοντας τα δεδομένα λοιπόν καταλαβαίνουμε για ασκείται οικονομικός πόλεμος στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Μόνο από τα κοιτάσματα, τα οποία βρίσκονται νότια της Κρήτης, η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει κέρδος 52 δις ανά έτος, αν γινόταν ορθή αξιοποίηση. Ήδη άλλωστε, η ανακάλυψη του υπεργιγαντιαίου κοιτάσματος Zohr έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση του ελληνικού πλούτου. Νότια της Κρήτης υπάρχουν λοιπόν άλλα 5 κοιτάσματα, τα οποία έχουν χαρακτηρισθεί όμοια με το Αιγυπτιακό Zohr.

Αν η Ελλάδα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό της πλούτο, τότε όχι μόνο θα αντιμετωπίζονταν μία και καλή η οικονομική κρίση της χώρας, αλλά θα βρισκόταν και οριστική λύση στο ενεργειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Δεν είναι τυχαίο που οι Γερμανοί και το ΔΝΤ ασκούν για μία ακόμη φορά εξωφρενικές πιέσεις στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να απαιτήσουν και νέο μνημόνιο. Παράλληλα όμως αναφέρονται εκτενώς στον ενεργειακό πλούτο της χώρας μας, δίχως να έχουν ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η γραμμή τους απέναντι στην Ελλάδα. Π.χ., το παρακάτω δημοσίευμα προέρχεται από γερμανική εφημερίδα:

"Το φυσικό αέριο και η επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βγάλει εκτός παιχνιδιού τη Ρωσία κρατά την Ελλάδα στην ευρωζώνη, παρά τα σοβαρά οικονομικά της προβλήματα".

Στην ουσία επιχειρούν να ασκήσουν εκ νέου πιέσεις στην Ελλάδα, από την οποία θα απαιτήσουν την παράδοση των ενεργειακών της κοιτασμάτων, προκειμένου να "κρατήσουν" την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, προκειμένου να αποφευχθεί η "καταστροφή"...

Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο!












ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...