MATVIYENKO ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ» !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Λάβρος κατά της Τουρκίας ήταν η πρόεδρος της ομοσπονδιακής ρωσικής βουλής Valentina Matviyenko η οποία σημειωτέον δεν διστάζει να εμφανίζεται δημόσια με ένα μεγάλο ασημένιο σταυρό στο στήθος της κάτι που δεν τολμά να το κάνει σχεδόν καμία Ελληνίδα βουλευτίνα γιατί ίσως το… θεωρούν αναχρονιστικό.

Μιλώντας στην ρωσική Δούμα η πρόεδρος της απαίτησε από την Τουρκιά να ζητήσει επίσημα συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους Su-24 και να πληρώσει αποζημίωση για την κατάρριψη και για τον θάνατο του Ρώσου πιλότου που ανακηρύχτηκε ήρωας της Ρωσίας.

Η Valentina Matviyenko ήταν σαφής τονίζοντας πώς αν θέλει η Τουρκία να αποκατασταθούν οι σχέσεις της με την Ρωσία θα πρέπει να κάνει την κίνηση να ζητήσει επίσημα συγγνώμη από την Ρωσία και να καταβάλλει μεγάλη αποζημίωση για τον θάνατο του Ρώσου πιλότου.

Ειδεμή οι σχέσεις των δυο χωρών θα εξακολουθούν να είναι στο σημερινό σημείο μεγάλης έντασης. Παράλληλα κατήγγειλε την Άγκυρα ότι η κατάρριψη ήταν μια αισχρή ενέργεια της Τουρκίας που δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από την Ρωσία.

Όχι πως η Αρκούδα αστειεύεται!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...