Ζητούν κατάργηση του σταυρού από την Ελβετική σημαία !

Από την Ελβετία ξεκίνησαν οi Μουσουλμάνοι να ζητούν να φύγει ο λευκός σταυρός από την ελβετική σημαία διότι σαν χριστιανικό σύμβολο δεν ανταποκρίνεται πλέον στη σημερινή πολυεθνική Ελβετία.

Από τον Οκτώβριο ένα μουσουλμανικό γκρουπ που είναι γνωστοί ως «Secondos», ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία για να πείσει στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας τους πολίτες της Ελβετίας να βγάλουν τον σταυρό από την σημαία τους γιατί προσβάλλει τους μουσουλμάνους!

Το ινστιτούτο του Gatestone αναφέρει ότι η πρόταση να αλλάξουν την ελβετική σημαία έχει επιφέρει αντιδράσεις και υπάρχει κίνδυνος να πυροδοτήσει αισθήματα κατά των μεταναστών στην Ελβετία Θυμίζουμε ότι η Ελβετία έχει απαγορεύσει τη δημιουργία στη χώρα τεμενών και μιναρέδων.

Μετά την Ελβετία ποιος θα ακολουθήσει…






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...