ΠΡΟΣΟΧΗ ! Υγειονομική ΒΟΜΒΑ στο κέντρο της Αθήνας !

Τις τελευταίες δύο μέρες τα συνεργεία καθαριότητας στο Πεδίον του Άρεως έχουν πάρει φωτιά…

Θεωρείται σίγουρα δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά τα συνεργέια του δήμου Αθηναίων έχουν μαζέψει σουπίδια πάνω από 20 τόνους!

Για την εξουδετέρωση των απορριμάτων χρειάστηκε περίπου 80 εργάτες!

«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε την αυθαίρετη πέτρινη καλύβα μέσα στο πάρκο» δηλώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της Αθήνας κ Ανδρέας Βαρελάς υπογραμμίζοντας ότι τα απορρίμματα που τελικά θα μαζευτούν θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους 20 τόνους. Αυτή την στιγμή μέσα στο Πεδίον του Άρεως δεν υπάρχουν μόνιμα εγκαταστημένοι πρόσφυγες.

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής είχε συνάψει σύμβαση με το δήμο Αθηναίων προκειμένου συνεργεία του να καθαρίζουν το Πεδίον του Άρεως και όχι μόνο. Ωστόσο το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε την σύμβαση ύψους 204.000 ευρώ ετησίως με τον δήμο Αθηναίων, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να γίνει διαγωνισμός καθώς το θεώρησε ως απευθείας ανάθεση.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...