ΤΣΑΚΙΖΕΙ η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας !

Άσχημη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας καθώς αυξάνεται καθημερινά η εγκληματικότητα, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να την περιορίσουν.


 Οι ανεξέλεγκτες συνθήκες που επικρατούν πλέον στην Αθήνα, έχουν προκαλέσει δεκάδες σχετικά περιστατικά, ενώ οι πολίτες ζουν καθημερινά με το φόβο.

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, ερωτήθηκε για την έξαρση της εγκληματικότητας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και δήλωσε πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, αλλά και την ηγεσία της Αστυνομίας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα σχετικά περιστατικά.

Επιπλέον, τόνισε πως έχει δοθεί περισσότερη έμφαση στα ζητήματα ασφαλείας στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας, όπου σημειώνεται έξαρση των περιστατικών εγκληματικότητας, αλλά και συγκρούσεις μεταξύ των μεταναστών.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...