Ετοιμάζεται για άγριο αιφνιδιασμό ο alexis;

Όπως είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες εδώ, με ΦΕΚ που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης είχε δοθεί εντολή στο Εθνικό Τυπογραφείο να παραμείνει ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου λόγω "έκτακτων αναγκών", κάτι το οποίο και έγινε.

Στην αρχή, ο λόγος που διέρρευσε σχετικά με τις υπερωρίες του τυπογραφείου ήταν για τα έκτακτα ΦΕΚ που χρειάζονται μετά τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.Όμως αυτό φαίνεται πως διαψεύδεται, όσο περνάνε οι ημέρες.

Μεγάλη η πιθανότητα για εκλογική αναμέτρηση

Πηγή του Εθνικού Τυπογραφείου μίλησε στο spirospero.gr για τον λόγο που παρέμεινε ανοικτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κι αυτός δεν είναι αλλος όπως υποστηρίζει, από την εκτύπωση εκλογικού υλικού, εμφανέστατο δηλαδή σημάδι και ενέργεια ότι πλησιάζουν εκλογές.Εμείς κρατάμε την πληροφόρηση αυτή και σας την μεταδίδουμε με επιφύλαξη ναι μεν, αλλα και με έναν βαθμό σιγουριάς που πηγάζει από τις εξελίξεις και τα χρονοδιαγράμματα.

Πότε "κλειδώνει" για εκλογές

Οι πιθανότερες ημερομηνίες για την διεξαγωγή εκλογών, είναι είτε η Κυριακή των Βαϊων ή η Κυριακή του Θωμά, αμέσως μετά το Πάσχα.Όσον αφορά την ανακοίνωση των εκλογών, σίγουρα αναμένεται να γίνει ξαφνικά και φυσικά να αιφνιδιάσει.

Κίνηση αιφνιδιασμού από τον Τσίπρα

Ο στόχος της συγκυβέρνησης είναι να "κλειδώσει" μια συνολική λύση για την πρώτη αξιολόγηση αλλά και το θέμα του χρέους έως τις 22 Απριλίου και να υπάρξει μια πρώτη συμφωνία στις 12-13 Απριλίου, πριν την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ.Με αυτό το πακέτο στο τσεπάκι του ο Αλέξης Τσίπρας,εκτός απροόπτου θα ανακοινώσει την διεξαγωγή εκλογών, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τους πάντες και ειδικότερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι δεδομένο ότι ειδικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι εντελώς απροετόιμαστος σε οργάνωση για το ενδεχόμενο εκλογών, κάτι που ακόμα και στο καλύτερο γι αυτόν σενάριο, δεν πρόκειται να του δώσει ηχηρό προβάδισμα.Επιπλέον η στελέχωση της κεντροδεξιάς βρίσκεται στα σπάργανα,όπως και η προετοιμασία των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας "θα παίξει μπάλα" μόνος του, χωρίς φυσικά να αναμένεται να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά.

"Μοχλός "η εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία

Η πίεση της κοινωνίας είναι ήδη αυξημένη, οι πολίτες είναι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη και ακόμα παραμένει νωπή η αντίδραση Καμμένου στο θέμα Μουζάλα, κάτι που θα διέλυε την κυβερνητική πλειοψηφία, όπως και οι αντιδράσεις βουλευτών για το ασφαλιστικό.Ο Αλέξης Τσίπρας παράλληλα με όλα αυτά γνωρίζει πολύ καλα τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Και γι αυτό ίσως θα ρισκάρει πάνω στην ανετοιμότητα του αντιπάλου του Κυριάκου Μητσοτάκη.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...