ΣΟΚ ! 50 ιερείς βίασαν εκατοντάδες παιδιά !

Τα τελευταία 40 χρόνια έχουν κακοποιηθεί εκατοντάδες παιδιά από 50 Ρωμαιοκαθολικούς ιερείς!

Πρόσφατα ένας ρωμαιοκαθολικός ιερέας καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση αγοριών σε 16 χρόνια κάθειρξη. Επίσης ο νεότερος ιερέας, ηλικίας 70 ετών Τζόζεφ Μαουρίτσιο σύμφωνα με μια έκθεση κατηγορείται για πολλαπλά σεξουαλικά χτυπήματα εις βάρος μικρών παιδιών.

Παρότι στην έκθεση αναφέρονται αυτά τα εγκλήματα, φαίνεται πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης από την εκκλησία καθώς δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη. Ο λόγος είναι επειδή τα αδικήματα μετά από τόσα χρόνια έχουν παραγραφεί και ότι οι ιερείς θεωρούνται μεγάλης ηλικίας για να δικαστούν!

Έπειτα από μια οκταήμερη δίκη, το σώμα των ενόρκων έκρινε τον Μαουρίτσιο τον Σεπτέμβριο ένοχο για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά στο εξωτερικό, κατοχή παιδικής πορνογραφίας και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα στο εξωτερικό, ανέφερε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Ντέιβιντ Χίκτον σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Μαουρίτσιο είχε δημιουργήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση που έγινε ο μεγαλύτερος δωρητής της Pro Niño, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που προσφέρει άσυλο σε άπορα και εγκαταλελειμμένα παιδιά στην περιοχή της πόλης Σαν Πέδρο Σούλα της Ονδούρας.









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...