ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ GOOGLE ! Αναγνωρίζει στους χάρτες την «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου» !

Με την παράνομη ονομασία «Turkish Republic of Northern Cyprus- TRNC» («Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου») το google παρουσιάζει στην μηχανή αναζήτηση χαρτών το κατεχόμενο από τον τουρκικό στρατό τμήμα της Κύπρου.

Νωπό είναι ακόμα το θέμα της Google που είχε με Τουρκικό όνομα την νήσο Κίναρο. Τώρα σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ», η εφαρμογή «google maps» για τα κινητά τηλέφωνα δείχνει την Κύπρο με διακεκομμένη την πράσινη γραμμή και στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, για το οποίο παλαιότερα δεν δίδονταν εξηγήσεις, τώρα γράφει TRNC.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στην εφαρμογή οι δρόμοι και τα ονόματα τοποθεσιών στα κατεχόμενα αναγράφονται στα τούρκικα. Σε μια απλή αναζήτηση πάντως που κάναμε στους χάρτες, μέσω υπολογιστή, βρήκαμε την παρακάτω εικόνα.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...