Μαζική "έξοδος" από το Χ.Α για Εκδοτικούς Ομίλους, επιχειρήσεις και Τράπεζες !

Οχτώ μεγάλες εταιρίες διαγράφονται από το χρηματιστήριο Αθηνών για χρονικό διάστημα μεγαλύερο των 6 μηνών και η αναστολή διαπραγμάτευσης αυτών των εταιριών θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φλεβάρη ημέρα Παρασκευή.

Μεταξύ των εταιριών των οποίων οι άδειες έχουν ανακληθεί βρίσκεται η Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε., η οποία έχει κηρυχτεί σε κατάσταση πτώχευσης και οι τράπεζες PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. και ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Οι υπόλοιπες εταιρείες είναι: «ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.», «AVENIR LEISURE & ENTERTAINMENT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.», «SPRIDER STORES Α.Ε.Β.Ε.», «NUTRIART Α.Β.Ε.Ε.», οι οποίες έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση πτώχευσης. «ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.» η οποία έχει τεθεί σε λύση και εκκαθάριση ενώ και για την εταιρία ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε έχει αποφασιστεί άρση της επιτήρησης των μετοχών της.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...