ΤΩΡΑ: Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα !

Μία νέα απειλή για την Ελλάδα εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε πως εφόσον κριθεί αναγκαίο θα ανοίξει τα σύνορα της χώρας του για τους μετανάστες.

Κάτι τέτοιο όμως αποτελεί άμεση απειλή για τη χώρα μας, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν στην Τουρκία, επιτρέπουν την άμεση προώθηση των μεταναστευτικών αυτών ροών στη χώρα μας.

Πολλές δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν εγκαταλείψει το Χαλέπι από τη Δευτέρα, εξαιτίας των σφοδρότατων συγκρούσεων. Περίπου 35 άνθρωποι έφθασαν μέσα σε 2 ημέρες στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας, ενώ δεν αποκλείεται το ανθρώπινο αυτό κύμα να διπλασιαστεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος δηλώνει πως δεν έχει επιτρέψει μέχρι τώρα την είσοδο των Σύρων μεταναστών, λέγοντας πως θα "συνδράμει" ανοίγοντας τα σύνορα, αν αυτό είναι "αναγκαίο".






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...