Έδωσαν ημερομηνία οι Ρώσοι ! Το τελικό χτύπημα 11η Φεβρουαρίου !

Το σχέδιο τον ρωσικών πολεμικών επιχειρήσεων στην Συρία, έχει ορόσημο την 11η Φεβρουαρίου σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, που υποστηρίζει ότι από εκεί και έπειτα αρχίζει η ανοιχτή αντιπαράθεση Ρωσίας-Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, οι Ρώσοι επιδιώκουν να έχει πέσει το Χαλέπι μέχρι την 11η του Φλεβάρη, από τις προσπάθειες της χώρας με την βοήθεια των δυνάμεων του Άσαντ, να «καθαρίσει» η περιοχή από ισλαμιστές και Τουρκμένους.

Από την πλευρά της Ρωσίας, υπάρχουν πληροφορίες ότι πέραν από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχουν ενταθεί, στο έδαφος της Συρίας γίνεται χρήση και αρμάτων μάχης τύπου T-90, με τα οποία έχουν προμηθεύσει και τον συριακό στρατό.

Παράλληλα, έχουν μεταφέρει και πυραύλους, TOW-2Α!

Πόλλα τηλεοπτικά μέσα της Άγκυρας κάνουν λόγο, ότι η χώρα «συνορεύει με την Ρωσία» στην νοτια πλευρά.

Η Ρωσία όπως όλα δείχνουν σκοπεύει, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Μονάχο της Γερμανίας η Διεθνής Ομάδα Στήριξης της Συρίας, να ανήκει όλη η περιοχή στο συριακό καθεστώς.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...