Η Αμερική βάζει φωτιά στα βαλκάνια...! Πάμε για πόλεμο...!

“Αν η πρόσφατη ιστορία είναι οδηγός για το μέλλον, η επόμενη μεγάλη αμερικανική στρατιωτική επέμβαση είναι πιθανό να συμβεί στη Μέση Ανατολή ή τα Βαλκάνια, ενώ η πρόσφατη κρίση στην Συρία και το Ιράκ επιβεβαιώνει τις προβλέψεις μας” σύμφωνα με ανάλυση του συγγραφέα Daniel Sukman, σε αμερικάνικο περιοδικό.

Ο συγγραφέας, ύστερα από έρευνα, δημιούργησε έναν χάρτη για τις αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις τα τελευταία 35 χρόνια ενώ εξηγεί που θεωρείται ότι θα πραγματοποιηθούν νέες επιχειρήσεις.

΄΄Απειλούνται΄΄ σύμφωνα με τον χάρτη του Sukman, τα Βαλκάνια επειδή:

“Τα τελευταία 35 χρόνια, μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις και ειρηνευτικές αποστολές έχουν λάβει χώρα και στα Βαλκάνια, όπου δόθηκε έμφαση τόσο στις αεροπορικές όσο και στις από εδάφους επιχειρήσεις”.

Ξεχωρίζει συγκεκριμένα τα:

Τίρανα
Σκόπια
Σερβία και
Κόσσοβο

Ο συγγραφέας τονίζει ότι: “oι ΗΠΑ συνεχίζουν να αποτελούν την ραχοκοκαλιά του ΝΑΤΟ, το οποίο δρα στο Κόσσοβο”.

Παράλληλα, η Μέση Ανατολή αποτελεί την πιθανότερη τοποθεσία για μεγάλης κλίμακας αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αφού σύμφωνα με τα δεδομένα του χάρτη, η ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει απο το 1980 μέχρι σήμερα, έξι επιχειρήσεις, μαζί με τις επιθέσεις με drones σε Πακιστάν και Υεμένη.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...