ATHENS

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον υπουργό της κοκαΐνης, τον Σαουδάραβα και τα όργια !

Νέες πληροφορίες φαίνεται πως βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότιτας καθώς, η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών φαίνεται πως πλέον αποδίδει καρπούς.

Για την ακρίβια κατατέθηκε δικογραφία στις εισαγγελικές Αρχές, η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα 3 Ελλήνων, τα οποία σύμφωνα με τις αρχές αποτελούν μέλη της σπήρας των ναρκωτικών.

Πρώτος στη λίστα είναι ο 33χρονος Ιωάννης Θ. ο οποίος αποτέλεσε ύποπτο σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στο νησί.

 Η ιστορία του 33χρονου πάει αρκετά πίσω καθώς το 2007 είχε επιτεθεί μαζί συνοδία και άλλων ατόμων σε αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν. Στη συνέχεια το 2008 κατάφερε να μπεί στο Λιμενικό, αλλά ένα χρόνο μετά συνελήφθηκε για κατοχή ναρκωτικών και αποτάχθηκε.
 
Δεύτερος είναι ο 34χρονος γυμναστής Ιορδάνης Β. ο οποίος είχε λάβει μέρος σε μεγάλη ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά τελικά απαλλάχθηκε απο αυτή την υπόθεση.

Το τρίτο όνομα στη λίστα είναι αυτο του 33χρονου ιδιωτικού υπάλληλου Νίκου Σ, ο οποίος είναι ο μοναδικός απου αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή.

Τα τρία μέλη κρύβονταν πίσω απο τη βιτρίνα ενός γραφείου εξυπηρέτησης τουριστών που κατείχαν. Πίσω απο τη μάσκα του ταξιδιοτικού ατζέντη έκλεινα μια σειρά απο ποικίλα είδη αναψηχής για τους πελάτες τους όπως: σκάφη, δωμάτια ξενοδοχείων, μόνιμα ρεζερβέ τραπέζια σε κέντρα διασκέδασης, προνομιακές ξαπλώστρες στις κοσμοπολίτικες παραλίες, αλλά όπως όλα δείχνουν παρείχαν και premium υπηρεσίες όπως γυναίκες και ναρκωτικά.

Όσων αφορά τα ερωτικά ραντβού το κοίκλωμα παρείχε μια γκάμα απο χορεύτριες ή ακόμα και τουρίστριες (Ελληνίδες και ξένες), σε όσους ενδιαφερόμενους είχαν την οικονομική άνεση. Πιο συγκεκριμένα για ραντεβού διάρκειας μίας ώρας, ο επικεφαλής ορίζει 100 ευρώ την ταρίφα για τη διαμεσολάβηση και 600 ευρώ για την κοπέλα.

«Είναι 600 ευρώ η ώρα», αναφέρει σε Έλληνα επισκέπτη της Μυκόνου. Όταν κλείνει τη συμφωνία, παίρνει έναν άλλο συνεργάτη για να του πει ότι έκλεισε το ραντεβού, επισημαίνοντας στο τέλος: «Βάλε και άλλα 100 για εμένα»

Πέραν των ποινικών στοιχείων, ο κοργιός της Δίωξης Ναρκοτικών έπιασε και άλλες συζητίσεις οι οποίες δίνουν μια εικόνα του τι συμβαίνει τα βράδια στο νησί των ανέμων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανταλαγή μηνημάτων μεταξύ του 34χρονου και ενός φίλου του ο οποίο διασκεδάζει σε γνωστό μπαρ του νησιού, με την παρέα γνωστών Ελλήνων.

Το πρώτο μήνυμα αναφέρει: «Θέλει να τον π$δ$ξω ο …» (σ.σ.: αναφέρει το όνομα και το επώνυμο ενός πολιτικού που συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στο Νησί των Ανέμων).

Στο δεύτερο μήνυμα ο φίλος του «εγκέφαλου» αναφέρει ότι έχει πλέον ωριμάσει και απλώς θα πιει μια βότκα. Για να συμπληρώσει: «Να δώσω π!πα στον … (σ.σ.: αναφέρει το όνομα του πολιτικού) για να μας κεράσει ένα μπουκάλι;».

Τελικά η επικοινωνία συνεχίστηκε με κωδικοποιημένα sms που δύσκολα κάποιος εκτός κυκλώματος μπορεί να βγάλει άκρη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.