ATHENS

Ο Ομπάμα τρώει αποφάγια αρκούδας, με τον Bear Grylls (Βίντεο) !

Η δεύτερη (και τελευταία) θητεία του Μπαράκ Ομπάμα στη θέση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πλησιάζει στο τέλος της. Όσο περνούν οι μέρες ο Αμερικάνος πρόεδρος χαλαρώνει όλο και περισσότερο. Απόδειξη, το παρακάτω video.

Πρόσφατα, ο Μπαράκ Ομπάμα περιόδευσε στην περιοχή της Αλάσκα, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, να αλλάξει επίσημα το όνομα ενός βουνού για να τιμήσει τους ιθαγενείς της περιοχής, να επισκεφθεί μέρη ανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς, καθώς και να προωθήσει την πολιτική ατζέντα του ιδίου και των Δημοκρατικών.

Παράλληλα, δέχτηκε να συμμετάσχει σε ένα ειδικό επεισόδιο της εκπομπής του Bear Grylls, του γνωστού Βρετανού παρουσιαστή ο οποίος ειδικεύεται στις τεχνικές επιβίωσης στην άγρια φύση (και είναι γνωστός για τη... συνήθειά του να πίνει ούρα). Ο Ομπάμα με τον Grylls βίωσαν παρέα τη μοναξιά του φυσικού τοπίου του βορειότερου σημείου ΗΠΑ, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δίστασε να δοκιμάσε τα "κόλπα" του οδηγού του.

Ολόκληρη η εκπομπή Running Wild with Bear Grylls στην οποία συμμετείχε ο Ομπάμα, αναμένεται να μεταδοθεί κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο, αλλά το NBC έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο, μέσω της πρωινής ενημερωτικής του εκπομπής, Today.

Στο απόσπασμα, ο Μπαράκ Ομπάμα διακρίνεται να τρώει ένα κομμάτι σολομό, το οποίο, σύμφωνα με τον Bear Grylls ήταν μέρος από τα αποφάγια μίας αρκούδας. Με άλλα λόγια, παρακάτω βλέπουμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τρώει ψάρι το οποίο προηγουμένως είχε μισοφαγωθεί από μία αρκούδα:



Σύμφωνα με τον Ομπάμα, ο σολομός "ήταν καλός", αν και "θα ήταν καλύτερα αν είχαμε ένα κράκερ για συνοδευτικό". Φανταζόμαστε ότι δεν θα δυσκολεύτηκε να εκπληρώσει αυτήν την επιθυμία του, όταν οι κάμερες έκλεισαν...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα σχόλια κάτω από το video, Αμερικάνοι πολίτες εκφράζουν τη χαρά τους που ο πρόεδρός τους είναι αρκετά ακομπλεξάριστος για να κάνει κάτι τέτοιο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.