ATHENS

Οι Ιλλουμινάτι…άφησαν μήνυμα στο YOUTUBE….δείτε το !!!

Το μήνυμά τους υπάρχει στην περιγραφή του βίντεο στο κανάλι τους στο Youtube.

Είναι το εξής:

» Ο Οργανισμός Illuminati είναι μια ελίτ συλλογή από πολιτικούς ηγέτες, ιδιοκτητών επιχειρήσεων, του θεάματος, και άλλων μελών αυτού του πλανήτη. Με την ένωση των ηγετών του κόσμου, σε ένα λιγότερο περιοριστικό, ιδιωτικό τομέα – χωρίς πολιτικά, θρησκευτικά, και γεωλογικά όρια – ο οργανισμός μας βοηθά να προωθήσει την ευημερία του ανθρώπινου είδους στο σύνολό του.
Η διαχείριση της ζωής 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων είναι ένα δύσκολο έργο.

Το καθήκον μας σε αυτόν τον πλανήτη έχει εκταθεί ανά τους αιώνες και επέζησε ακόμη και στους πιο εδραιωμένους φορείς των κυβερνήσεων.. Για να συνεχίσει (η οργάνωση) να λειτουργεί δια μέσω των κοινωνικών αλλαγών, οι εργασίες των Illuminati απαιτούν την ανωνυμία τόσο για τα μέλη μας όσο και για τη δουλειά μας.

Δεν θα μας βρείτε σε οποιοδήποτε βιβλίο ή έγγραφο της ιστορίας. Ωστόσο, οι Illuminati βοήθησαν στο να διαμορφωθούν όλες οι σημαντικές (στρατηγικής σημασίας) κινήσεις σε αυτόν τον πλανήτη από τότε που ιδρύθηκε η πρώτη ανθρώπινη κυβέρνηση. Η δουλειά μας «μαρκάρεται″ συχνά από διακριτά σύμβολα ως μέσο εντοπισμού της επιρροή μας μέσα από την ιστορία, για εκείνους που επιθυμούν να διερευνήσουν.

Με «απαλή» και άγνωστη καθοδήγηση από τον οργανισμό μας, το ανθρώπινο είδος επιτρέπεται να λειτουργεί στη φυσική του σειρά ενώ παίζει το ρόλο του ως γρανάζι-α σε μια μηχανή για την καλυτέρευση του κόσμου. »

Αυτό που μέχρι τώρα για τους περισσότερους ήταν μια θεωρία συνωμοσίας, αποδεικνύεται πραγματικότητα και μάλιστα πολύ επικίνδυνη

Δείτε το:









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.