Οργασμός στον ύπνο; Κι όμως η γυναικεία ονείρωξη δεν είναι μύθος !!!

Το φαινόμενο της ονείρωξης, δηλαδή της σεξουαλικής διέγερσης κατά τη διάρκεια του ύπνου, το λεγόμενο Sleep-gasm, δεν είναι και τόσο σπάνιο στις γυναίκες. Απλά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ελάχιστα με συνέπεια να μένει τις περισσότερες φορές στην αφάνεια…

Ο ιδανικός ύπνος, λένε οι ειδικοί, είναι οκτώ ώρες ανάπαυσης σε ένα δροσερό δωμάτιο και, για μερικές τυχερές γυναίκες, ένας οργασμός!

Ξυπνάτε ευχάριστα, έχοντας διώξει από πάνω σας το στρες της ημέρας και νιώθετε την έντονη ευχαρίστηση του οργασμού; Η γυναικεία ονείρωξη, ή αλλιώς τα “υγρά όνειρα”… δεν είναι μύθος!

Τα υγρά όνειρα εμφανίζονται κατά το στάδιο REM του ύπνου.

Ο ύπνος REM (Rapid Eye Movement) γνωστός και ως ύπνος γρήγορων κινήσεων των ματιών είναι το πέμπτο στάδιο του ύπνου και χαρακτηρίζεται από γρήγορες κινήσεις των ματιών, από εγκεφαλικά κύματα που δείχνουν ενεργοποιημένα και μοιάζουν με πολύ ελαφρύ ύπνο ή με την εγρήγορση, αλλά και από βαθιά χαλάρωση των μυών, παρόμοια με αυτή στο βαθύ ύπνο.

Κατά το στάδιο REM του ύπνου λοιπόν, το σώμα αρχίζει να κατακλύζει περιοδικά την περιοχή των γεννητικών οργάνων με αίμα, ακριβώς όπως όταν βρίσκεται σε διέγερση. Η αύξηση της ροής του αίματος μπορεί να φτάσει σε κορύφωση και να απελευθερωθεί, γεγονός που οδηγεί σε στύση του πέους για τους άντρες και σε κολπικές εκκρίσεις στις γυναίκες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός που έχει την ονείρωξη βλέπει απαραίτητα σεξουαλική όνειρο.

Στις γυναίκες, η ροή του αίματος προς τα γυναικεία γεννητικά όργανα, κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, ποικίλει από ελάχιστες τιμές μέχρι τις τιμές που έχει μια γυναίκα όταν αυτοικανοποιείται ή παρακολουθεί ερωτικές ταινίες. Αυτό υποδηλώνει ότι η διέγερση των γεννητικών οργάνων που προκαλούνται κατά τη διάρκεια του REM είναι παρόμοια με την αυθεντική σεξουαλική διέγερση.

Μερικές γυναίκες μπορεί να ξυπνήσουν ακόμη και από βαθύ ύπνο και να βρουν τον εαυτό τους σεξουαλικά διεγερμένο ή απλά έχοντας βιώσει μια ονείρωξη!

Η θηλυκή ονείρωξη έχει σπανίως μελετηθεί επειδή είναι δύσκολο να εντοπιστεί, δεδομένου ότι τα όργανα των γυναικών είναι εσωτερικά. Οι άντρες, από την άλλη πλευρά, έχουν αποδεικτικά στοιχεία εκσπερμάτισης όταν έχουν ένα υγρό όνειρο. Οι κολπικές εκκρίσεις στις γυναίκες θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι της σεξουαλικής διέγερσης χωρίς οργασμό.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Sex Research διαπίστωσε ότι το 85% των γυναικών είχαν βιώσει νυκτόβιο οργασμό από την ηλικία των 21 ετών, ενώ κάποιες πριν γίνουν 14.

Ο γυναικείος νυκτόβιος οργασμός συμβαίνει μόνο όταν η σεξουαλική διέγερση κατά τη διάρκεια του ύπνου ξυπνά τον κοιμώμενο για να αντιληφθεί τον οργασμό. Οι γυναίκες που έχουν αυτή την εμπειρία κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι πιθανό να την βιώνουν αρκετές φορές το χρόνο.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...