ATHENS

ΣΟΚ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ !!! Έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο της ρεπόρτερ !!!

Συγκεκριμένα, η φίλη μιας κατηγορούμενης για φόνο αντέδρασε …σβήνοντας το τσιγάρο της πάνω στο πρόσωπο της Άλεξ Μπέρνχαρντ, που της έκανε ερωτήσεις.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει η «DailyMail» φαίνεται η νεαρή να περνάει με ένα καροτσάκι τείνοντας το τσιγάρο προς την δημοσιογράφο, η οποία έντρομη οπισθοχωρεί κρατώντας το μικρόφωνο σε θέση άμυνας. «Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περίμενα» είπε η ρεπόρτερ, που εργάζεται για το δίκτυο NineNetwork, λέγοντας πως έχει ένα κόκκινο σημάδι, και πρόσθεσε πως «το θέμα έληξε».




Η αστυνομία του Κουίνσλαντ αναφέρει ότι στην 23χρονη έχουν αποδοθεί κατηγορίες για δημόσια επίθεση και θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 23 Ιουλίου.

Η Μπέρνχαρντ κάλυπτε την δίκη για την δολοφονία του Φρίμαν Μπρούκερς,26 ετών, ο οποίος πέθανε από αιμορραγία σε σταθμό. Οι αρχές κατηγορούν την πρώην φίλη του, Τζέιν Κένεντι, 22 ετών, για το φόνο.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.