ATHENS

Ο Συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης αποκαλύπτει τη δανειακή σύμβαση !!!

Κασιμάτης: «Τίποτα δεν ανήκει στην Ελλάδα πλέον».

Ο κ. Γεώργιος I. Κασιμάτης είναι Συνταγματολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου ΑθηνώνΟ κ. Γεώργιος Κασιμάτης, Συνταγματολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνέντευξη που έδωσε στο Radio9.gr, εξηγεί από νομικής απόψεως την άγνωστη Δανειακή Σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση στην Ελλάδα με τους δανειστές της, μέσω της οποία παραχώρησε ουσιαστικά την Εθνική κυριαρχία.

Ο κ. Κασιμάτης εξηγεί με απλά λόγια για ποιο λόγο υποστηρίζει ότι μία τέτοια συμφωνία δεν θα έπρεπε να είχε υπογραφεί «ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο» όπως χαρακτηριστικά τονίζει, αφού η Σύμβαση αυτή αφαιρεί από την Ελλάδα την Εθνική και εδαφική της Ανεξαρτησία.

Ποιος είναι ο Γεώργιος Κασιμάτης

Ο κ. Γεώργιος I. Κασιμάτης είναι Συνταγματολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 1981 μέχρι το 1988 ήταν Διευθυντής του Νομικού Γραφείου και Νομικός Σύμβουλος του Α. Παπανδρέου. Στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 1986, ως νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, συνέταξε το σχέδιο αναθεώρησης και συμμετείχε ενεργώς στη ... ... διαμόρφωσή του.

Επίσης ήταν και ιδρυτικό μέλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών και από το 1992 μέχρι το 1997 Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων.

Αξίζει σε κάθε περίπτωση να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του Γιώργου Κασιμάτη. Είναι χωρισμένη σε δύο μέρη.

Ακολουθεί το πρώτο μέρος της συνέντευξης:




Συνέχεια με το δεύτερο μέρος της συνέντευξης:






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.