ATHENS

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΙΚΡΟ» ΜΠΕΝ !!! Η αστυνομία τον ψάχνει στη φυλακή !!!

Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», ψάχνουν σε σωφρονιστικό κατάστημα τον Μπεν Νίνταμ, ύστερα από μία καταγγελία που έγινε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και όσα αποκάλυψε μια γυναίκα. 


Όπως αναφέρεται στο αναλυτικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μια γυναίκα η οποία τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι γνωρίζει πού βρίσκεται σήμερα ο Μπεν Νίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε στην Κω σε ηλικία 21 μηνών.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι ξέρει καλά την οικογένεια που μεγάλωσε αυτό το παιδί. Πρόσθεσε ότι το αγόρι «εμφανίστηκε» ξαφνικά την ίδια περίοδο που έγινε η εξαφάνιση του Μπεν. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο 26χρονος, σήμερα, νεαρός κρατείται για ναρκωτικά στις Φυλακές Διαβατών. 

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε τα πραγματικά της στοιχεία στην Αστυνομία και έδωσε μόνο τις πληροφορίες που γνωρίζει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διωκτικών Αρχών, ο σκοπός της δεν είναι η αμοιβή που έχουν ανακοινώσει οι συγγενείς του εξαφανισμένου Μπεν και η βρετανική αστυνομία, η οποία φτάνει τις 10.000 λίρες, αλλά να φύγει το βάρος των όσων γνωρίζει από πάνω της.

Μαρτυρία-αποκάλυψη γυναίκας

Πιο αναλυτικά, η γυναίκα που έκανε την τηλεφωνική αναφορά στις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης μετέφερε αναλυτικές λεπτομέρειες για τη ζωή του συγκεκριμένου νεαρού μέσα στην οικογένεια στην οποία μεγάλωσε. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας επεξεργάστηκαν τα στοιχεία και επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του προσώπου για το οποίο μιλούσε η γυναίκα. Πρόκειται για 26χρονο κρατούμενο, που πράγματι κρατείτο στο σωφρονιστικό ίδρυμα στα Διαβατά, αλλά προσφάτως μεταφέρθηκε σε άλλο ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω νεαρός έχει χαρακτηριστικά που μοιάζουν με αυτά του Μπεν, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αλήθεια και όλοι περιμένουν την απάντηση της επιστήμης. Από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε η πληροφορία στις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές της Κω, όπου βρίσκεται επί πολλά έτη ανοιχτός ο φάκελος της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ.

 Οι έρευνες συνεχίζονται,. ιδιαίτερα μετά την απόφαση των βρετανικών αστυνομικών Αρχών να έλθουν στη χώρα μας για να αξιοποιήσουν όποιες πληροφορίες υπάρχουν για τον εντοπισμό του Μπεν, καθώς η πεποίθηση ότι είναι ζωντανός δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Πηγές έλεγαν στη «Μακεδονία» ότι μετά την αστυνομική αναφορά ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει λήψη γενετικού υλικού από τον κρατούμενο, προκειμένου να συγκριθεί με τα στοιχεία του Μπεν Νίνταμ. Τα αποτελέσματα αυτής της εξέτασης θα ρίξουν φως και σε αυτήν την καταγγελία που αναζωπύρωσε τις ελπίδες ότι, τελικά, το παιδί που χάθηκε από την αγκαλιά της οικογένειας του όταν ήταν 21 μηνών θα γυρίσει εκεί ύστερα από 26 χρόνια.

Πάντως, σχετικά με την καταγγελία που έκανε η γυναίκα, αστυνομικοί ανέφεραν στη «Μ» πως «μπορεί να έχει στοιχεία που είναι αξιοποιήσιμα, όμως, εάν δεν επιβεβαιωθεί το DNA, δεν έχει αξία». Πάντως, έλεγαν ότι η γυναίκα φαίνεται να γνωρίζει αρκετές λεπτομέρειες για τη ζωή του συγκεκριμένου νεαρού.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.