Τελικά θα γίνει κανονικά η καταβολή των συντάξεων του ΤΑΠ-ΟΤΕ !

Mέχρι αργά το βράδυ θα έχουν πιστωθεί τελικά οι συντάξεις στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, ενώ αύριο, Τρίτη, θα πιστωθούν και οι συντάξεις της ΔΕΗ.

Μάλιστα, την Τρίτη βράδυ ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί θα πιστωθούν στους λογαριασμούς οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Για τη διευκόλυνση των συνταξιούχων του ΟΓΑ, το υπουργείο υποδομών ανακοίνωσε ότι οι συντάξεις μπορούν να διανεμηθούν από τους ταχυδρόμους των ΕΛΤΑ χέρι με χέρι. Σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί νωρίτερα με τις συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ δεν οφείλετο σε έλλειψη ρευστότητας αλλά σε τεχνικά προβλήματα του συστήματος ΔΙΑΣ τα οποία αποκαταστάθηκαν.

Παράλληλα, όμως, από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι οι οφειλέτες που δε θα καταβάλουν τη δόση, δεν θα απενταχθούν από τη ρύθμιση χρεών προς τα ασφαλιστικά Ταμείων όσο διάστημα οι τράπεζες είναι κλειστές.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...