ATHENS

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ: Υπάρχει σχέδιο να πέσει η κυβέρνηση !!!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, έκανε λόγο για ύπαρξη σχεδίου να πέσει η κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως "το προβοκατόρικο κείμενο των δανειστών" την περασμένη εβδομάδα ήταν ένα τέτοιο σχέδιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 989 o κ. Κούλογλου είπε ότι οι Ευρωπαίοι "πιστεύουν ότι οι αντιθέσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλες, που αν πρότειναν ένα τέτοιο κείμενο θα αντιδρούσε η Αριστερή Πτέρυγα σε τέτοιο βαθμό που η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να σταθεί και ο Τσίπρας θα αναγκαζόταν να αποχωριστεί την Αριστερή Πτέρυγα και να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που προωθούνε".

Σύμφωνα με τον κ. Κούλογλου αυτό το σχέδιο δεν πέτυχε. "Ξεκίνησε ένας πόλεμος από τις αρχές Γενάρη, με στόχο να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση. Αυτό το σχέδιο προς το παρόν δεν έχει πετύχει. Σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν και απώλειες",πρόσθεσε.

"Τώρα έχουν ξαναέρθει στα ίσα τους και συζητάνε μία συμφωνία, που μας πιέζουν να πάρουμε μέτρα.

Έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να κάνουν αυτή την κυβέρνηση να αθετήσει όλες τις υποσχέσεις της για να χάσει την υποστήριξη που έχει", εκτίμησε ο κ.Κούλογλου.

Τέλος, σε ερώτηση που του τέθηκε για το πόσο μακριά θα είναι η συμφωνία από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πολλές από τις προεκλογικές υποσχέσεις θα πρέπει να παγώσουν προσωρινά, αλλά δεν θα καταργηθούν τελείως.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.