Λαγκάρντ: Κλείστε τις τράπεζες !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την χθεσινή κατάθεση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή της βουλής για το χρέος, η Κριστίν Λαγκάρντ ακολουθεί προκλητικά ανθελληνική εκστρατεία, επιχειρώντας να διεμβολίσει την ΕΚΤ.

Σε απόλυτο συντονισμό (προφανώς) με τον Σόιμπλε, απαιτεί την σκληρή τιμωρία της Ελλάδας από την ΕΚΤ με κλείσιμο του ELA και κρέμασμα των Ελληνικών τραπεζών.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουμελιώτη, είχε λάβει αυστηρή προειδοποίηση- την οποία παρέκαμψε- από την κυρία Λαγκάρντ να μην «σπάσει το απόρρητο» που τον δεσμεύει αναφερόμενος σε γεγονότα κατά την θητεία του ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Συνειδητοποιώντας πως η επιτροπή ελέγχου του χρέους της Ζωής Κωνσταντοπούλου έπιασε την άκρη του νήματος και σύντομα θα ξεκινήσει η ποινική διερεύνηση όσων επέτρεψαν την μετακύλιση των ομολόγων που κατείχαν οι ξένες τράπεζες σε χέρια ελεγχόμενα από το Ελληνικό δημόσιο, παίζει το τελευταίο της χαρτί, την επιβολή δηλαδή Capital Control με απόφαση της ΕΚΤ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...