ATHENS

Απάντηση Παπανδρέου για το επεισόδιο με τον Μπέο !!!

Για νεοφασίζουσες συμπεριφορές και τραμπουκισμούς έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στον προπηλακισμό που δέχθηκε από το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, λίγο πριν από τη συγκέντρωση στελεχών του Κινήματος στην πόλη.

«Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ.Παπανδρέου.

Το πρωτοφανές επεισόδιο εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού, συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι, την ώρα της εισόδου του στο ξενοδοχείο Παρκ.

Ο Αχιλλέας Μπέος εκτόξευσε ακατονόμαστες εκφράσεις εναντίον του, φωνάζοντάς του ότι είναι «προδότης», τον κατηγόρησε ως «πολιτικό απατεώνα, που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, έκοψε τις συντάξεις και εκτόξευσε την ανεργία αποδεχόμενος το ΔΝΤ και τα μνημόνια» και ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Αμέσως οι φρουροί αστυνομικοί που συνόδευαν τον κ. Παπανδρέου αντέδρασαν και απώθησαν τον δήμαρχο Βόλου, που συνέχιζε να επιτίθεται φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό. 'Ανθρωποι που συνόδευαν τον Αχιλλέα Μπέο ήλθαν στα χέρια με ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά ευτυχώς απετράπησαν τα χειρότερα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.