ATHENS

Μαλαισία: Απίστευτο !!! Για το ρίχτερ των 5,9 θεωρήθηκαν υπεύθυνοι δυο Kαναδοί !!!

Στη Μαλαισία προφυλακίστηκαν δύο Καναδοί τουρίστες, ένας Βρετανός και ένας Ολλανδός επειδή πόζαραν γυμνοί πάνω στο όρος Κιναμπάλου.

Μια ενέργεια, που σύμφωνα με μία ντόπια φυλή προκάλεσε τον φονικό σεισμό στο ιερό βουνό, όπως ανέφερε σήμερα η αστυνομία.

Ο σεισμός προκάλεσε τον θάνατο 18 ανθρώπων.




Το όρος Κιναμπάλου είναι παγκόσμια κληρονομιά της Unesco και θεωρείται ιερό από τη φυλή Κανταζάν Ντουσούν που ζει εκεί καθώς πιστεύουν πως είναι ο τόπος ανάπαυσης των πνευμάτων.
Την Τρίτη συνελήφθησαν οι τέσσερις προφυλακισμένοι δυτικοί τουρίστες ενώ καταζητούνται οι υπόλοιποι έξι τουρίστες, όπως ανέφερε ο Τζαλαλουντίν Αμπντούλ Ραχμάν, αστυνομικός επιθεωρητής της πολιτείας Σάμπαχ, στο νησί Βόρνεο, όπου βρίσκεται το βουνό.




Ο υπουργός Τουρισμού της πολιτείας Σάμπαχ, Μασίντι Μαντζούν, δήλωσε ότι ξεκίνησε δικαστική διαδικασία εις βάρος των τεσσάρων ξένων που προφυλακίστηκαν για τέσσερις ημέρες.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.