ATHENS

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ !!! 38χρονη Ελληνίδα πέθανε πάνω στην εξωσωματική !!!

Λόγος γίνεται για την Αριάννα Ακριβούλη τη μόνιμη κάτοικος Ιταλίας η οποία σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης φέρεται να έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια διαδικασίας απορρόφησης του ωοθυλακικού υγρού. 

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δυο γιατροί του νοσοκομείου του Κονβερσάνο έχουν κληθεί για να απολογηθούν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ παράλληλα σχετική έρευνα ξεκίνησε και από το υπουργείο Υγείας, κατόπιν εντολής της αρμόδιας υπουργού Μπεατρίτσε Λορεντσίν, που απέστειλε στο Κονβερσάνο της Απουλίας ομάδα ειδικών για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Οι δυο γιατροί, μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές τις οποίες και δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν, όμως παραδέχτηκαν, πως δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την ακριβή αιτία των επιπλοκών αυτών. Οι εισαγγελικές αρχές του Μπάρι αναμένουν περαιτέρω στοιχεία από την νεκροψία της άτυχης γυναίκας.

Την καταγγελία έκανε ο Ελληνας 83χρονος πατέρας της Αριάννας Ακριβούλη στους καραμπινιέρους ο οποίος αναφέρει πως το κορίτσι του έφυγε από λάθη των γιατρών ενώ η αδελφή της Αλεσάντρα δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη φρικτή τραγωδία και το γεγονός ότι η αδελφή της δεν ζει πια.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.